A VLS Veszprém végig uralta a találkozót, így továbbra is őrzi dobogós helyét

A labdarúgó NB III Nyugati csoportjának hétközi, 8. forduljában a Practial VLS Veszprém együttese a második félidőben szerzett három góllal legyőzte a házigazda Kelen gárdáját.

Rónai Tamás

Major Norbert (labdával) duplázott a meccsen Fotó: Penovác Károly /Napló

Fotó: Fotó: Penovác Károly Veszprém Megyei Napló

Kelen SC–Practical VLS Veszprém 1-3 (0-0)

Budapest. V.: Juhász. Kelen SC: Zima – Egyed, Kertai, Módly (Horváth, 89.), Wild (Babinszky, 59.), Pintér, Lustyik (De Oliveira, 71.), Tímári, Soós, Erdei, Lipcsei. Edző: Harmati Tamás. VLS Veszprém: Héninger – Dobsa, Gulyás, Kovács D., Zachán, Somogyi, Vass, Gálfi (Baldauf, 78.), Krebsz (Keresztes, 63.), Nagy R. (Takács, 46.), Major. Edző: Pető Tamás.

Az első játékrészben a veszprémiek akarata érvényesült, többet birtokolták a labdát, egy-két lehetőséget is kidolgoztak a hazaiak kapuja előtt, de a befejezések még pontatlanok voltak.

A második félidőben óriási fölénybe került a VLS, csak idő kérdése volt a vezetés megszerzése. A 71. percben Gálfi szabadrúgását Dobsa csúsztatta a hálóba (0-1). Hamar megduplázta előnyét a Veszprém, a 78. percben Dobsa ívelt Major elé, aki gyönyörűen vette maga elé a labdát, és a hosszú sarokba passzolt (0-2).

A hazaiak egy buta védelmi hiba után a 84. percben Tímári révén büntetőből szépítettek (1-2), majd a rendes játékidő utolsó percében Major döntötte el a találkozó sorsát, így a Veszprém újabb fontos pontokat szerzett (1-3).

Major Norbert (labdával) duplázott a meccsen Fotó: Penovác Károly /Napló

Pető Tamás: A második félidőben óriási fölényben játszottunk, így a győzelmünk teljesen megérdemelt. Egy dolgot sajnálok, hogy a találkozót nem sikerült kapott gól nélkül lehozni, egy buta védekezési hibát követő büntetőből találtak be a hazaiak. Pozitívum, hogy a csapat védekezése ismét tökéletes volt, ellenfelünk előtt egyetlen helyzet sem adódott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!