folytatnák a veretlenségi szériát

2021.09.11. 09:00

Bizonyítani akar a Pápa a listavezető ellen

Szeptember 12-én az NB III nyugati csoportját kétpontos előnnyel vezető BVSC-Zugló otthonába utazik a Perutz FC, mely az éllovas ellen is folytatná három mérkőzés óta tartó veretlenségi szériáját.

Haraszti Gábor

A sárga mezes Pápa folytatná jó sorozatát

Fotó: Penovác Károly/Napló

Zsinórban három megnyert, öt kapott gól nélkül lejátszott tétmeccs, egyre jobb csapategység – ezeket emelte ki a Kaposvár elleni, keddi mérkőzést (1-0) követő értékelésében a pápaiak edzője, Weitner Ádám.

– Elégedett voltam a csapat teljesítményével, fontos volt számunkra, hogy hazai környezetben, a közönségünk előtt nyerjünk – folytatta a tréner. – Próbáltunk a hét második felében felfrissülni, hiszen aktuális ellenfelünk vasárnap játszott, mi pedig kedden, így két nappal többet tudott pihenni.

A fővárosiak legutóbb Sopronban tudtak nyerni, és mivel közvetlen riválisai, a Mosonmagyaróvár és a Veszprém 0-0-s döntetlent játszottak egymással, így jelenleg vezetik a csoportot. A három pontot érő találatot Kokenszky Norbert a 83. percben szerezte, aki a BVSC 11 lőtt góljából hetet szerzett, rá tehát fokozottan oda kell figyelni.

A sárga mezes Pápa folytatná jó sorozatát Fotó: Penovác Károly/Napló

- Várom a mérkőzést, hiszen az elsőhöz látogatni mindig felemelő érzés, és bizonyítani akar az ember. Nem lepett meg a zuglóiak jó szereplése, ismerem az edzőjüket, tisztában vagyok az erősségeikkel, tudom, mire számíthatok, milyen játékot képviselnek. A házi góllövőlistát vezető Kokenszkyre természetesen figyelni fogunk, tudjuk, hogy az NB III egyik meghatározó játékosa. Maximális koncentrációt várok ezúttal is, jó úton haladunk, bizakodóak vagyunk, hogy tudjuk folytatni a sorozatunkat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!