nyerni szeretnének

2021.10.16. 10:00

Érdekes meccs lehet ez a bajnoki is

A labda­rúgó NB III Nyugati csoportjának 12. fordulójában, vasárnap 13 órától az Érdi VSE-t fogadja a Balaton­füredi FC.

Juhász-Léhi István

A 2020/21-es idényben Balatonfüreden és Érden is 1-1-es döntetlent játszottak a csapatok. A fürediek a legutóbbi két hazai mérkőzésüket 1-0-ra nyerték meg, ugyanakkor az előző fordulóban, idegenben, a MOL Fehérvár II otthonából pontot csentek a piros-fehérek.

– Azt szeretném látni az Érd ellen, amit Fehérváron abbahagytunk – jelentette ki Borgulya István, a fürediek edzője. – Azt a játékot, azt a mentalitást, azt a hozzáállást. Utóbbival eddig sem volt gond, ám a Vidi ellen a játék is tetszett, különösen a második félidőben. Ez is egy számunkra már-már szokásos hatpontos találkozó lesz. Újabb nehéz 90 percre számítok, de nyerni szeretnénk.

A szakembertől megtudtuk: akik csapatában sérültek, hosszú időre estek ki a játékból. Ehhez – mint mondta – hozzájönnek a heti kisebb, nagyobb sérülések, betegségek is. Kiderült, a belső védő Burucz nem edzett a héten, az ő játéka is kérdéses.

– Bárhogy is állunk fel, bízom a csapatomban – jelentette ki Borgulya István.

Nincs könnyű helyzetben a kolléga sem:

„Egyáltalán nem tudom, milyen mérkőzésre számíthatunk, mert azt sem tudom, hogy állunk fel, három, négy vagy öt védővel, azt sem tudjuk, hány bevethető játékosunk lesz, szóval jelen pillanatban az fog játszani, aki egészséges. Hogy ez mire lesz elég, az csak vasárnap derül majd ki” – ezt már Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője nyilatkozta csapata hivatalos oldalának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!