Hosszabb szünet után találkoztak ismét a felsőörsi futball-öregfiúk

Felsőörs Két év szünet után ismét találkozót tartottak az egykori felsőörsi labdarúgók. Az öregfiúk több generációja is képviseltette magát a nagyszerű hangulatú eseményen.

Horváth Gábor

A játék ezúttal elmaradt, de „fejben foci” bőven volt

Forrás: Szervezők

Ugyan ezúttal futballozni – ellenfél hiányában – nem tudtak, mégsem szomorkodtak a felsőörsi öregfiúk, akik a koronavírus-járvány miatt hosszú szünet után gyűltek össze ismét.

Beszámolójuk szerint remekül sikerült a találkozó, amelyen természetesen ment az anekdotázás, a „fejben foci”, számos érdekes vagy vicces történetet elevenítettek fel a megjelentek.

A résztvevők között több generáció is képviseltette magát, egészen a 70–80 éves korosztályól kezdve a fiatalabb egykori labdarúgókig sok mindenki tiszteletét tette a kiváló hangulatú összejövetelen.

A játék ezúttal elmaradt, de „fejben foci” bőven volt
Fotó: Szervezők

Az idei találkozón részt vett Kulcsár Mihály, Angyal István, Galambos József, Szendrey Gábor, Pető Béla, Eisenacker Ferenc, Szöllőskei Károly, Óhegyi László, Mikóczi János, Varga László, Varga Sándor, Varga István, Sebők Csaba, Németh Sándor, Gombár Csaba, Bóka István, Halmay György, Nyírő Imre, Soós Zoltán, Stumphauser Mihály, Szilágyi Róbert, Szekeres János.

A felsőörsi öregfiúk természetesen a jövőben újra szeretnének egymással találkozni, s amennyiben a járványhelyzet engedi, pályára is lépnének, például éppen a szomszédvár Alsóörs ellenében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!