Értékes zirci és várpalotai siker született

2021.10.04. 10:47

Sadjo: klasszikus mesternégyes

Közönségszórakoztató meccseket játszottak a labdarúgó megye I csapatai a bajnokság hetedik fordulójában. A játéknap gólcsúcsa az úrkútiaké, akik közül Reizinger Bence ötször volt eredményes, a legnagyobb meglepetést pedig a Várpalota okozta.

Horváth Gábor

A tihanyiak korán négy gólos előnyhöz jutottak, ám végül mégis megizzadtak Szentantalfán

Fotó: Penovác Károly/Napló

Nem kímélte az Úrkút SK a Fűzfőt, az éllovas 9-0-ra nyert hazai pályán. A gólgyártást Reizinger Bence kezdte a hetedik percben, megalapozva csapata fölényes sikerét és saját maga mesterötösét. Kovács Gergő kétszer talált a kapuba.

Az újonc Zirc rutinos duója, Miskei István és Boromisza Gábor viszonylag gyorsan lerendezte az Ajka Kristály elleni mérkőzést. Miskei triplája és Boromisza találata után a vendégeknek már csak a szépítésre futotta (4-2).

A Tapolca magabiztosan nyert Devecserben (5-0), a hazaiak korán két gólos hátrányba kerültek, majd a második félidő elején, Sáringer kiállítása miatt, megfogyatkoztak. Így nem sok esélyük volt a lendületben lévő TIAC ellen, amelyben Tóth Marcell duplázni tudott.

A Várpalotai BSK meglepetésre két vállra fektette a Balatonalmádi SE-ét, a Bányász Csapó Gábor 10. percben lőtt találatával szerzett vezetést, a végeredmény pedig 2-0 lett.

Haman Sadjo klasszikus mesternégyesével vezetett 4-0-ra az első félidőt követően a Csetény SE a Herend PSK ellen. A 4-1-re végződött mérkőzésen Sadjo mellett Varga Balázs nyújtott kiemelkedő teljesítményt.

Begyűjtötte Magyarpolányban a három pontot a Sümeg VSE (4-2), amelyből Kovács Richárd kapus mellett Sabjanics József került be a forduló legjobbjai közé.

A tihanyiak korán négygólos előnyhöz jutottak, ám végül mégis megizzadtak Szentantalfán Fotó: Penovác Károly/Napló

Igazi közönségszórakoztató meccset játszott egymással a Szentantalfa és vendége, a Tihanyi FC. A címvédő 4-0-ra vezetett, de az újonc hazaiak a 68. percre 4-3-ra felzárkóztak, a végén Nemes Gergő higgadt duplájára is szükségük volt a még hibátlan félszigetieknek az újabb sikerhez (3-6).

A forduló Napló-válogatottja, kapus: Kovács Richárd (Sümeg VSE).

Hátvédek: Kovács Gergő (Úrkút SK), Varga Balázs (Csetény SE), Sabjanics József (Sümeg VSE), Nemes Gergő (Tihanyi FC).

Középpályások: Reizinger Bence (Úrkút SK), Miskei István (FC Zirc), Boromisza Gábor (FC Zirc), Haman Sadjo (Csetény SE).

Támadók: Tóth Marcell (TIAC VSE), Csapó Gábor (Várpalotai BSK).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!