VLS Veszprém

2021.11.26. 21:01

Az őszi szezon utolsó hazai meccse jön

Győzelemmel búcsúzna közönségétől a VLS Veszprém NB III-as labdarúgó-együttese, amely az Érdi VSE-t fogadja vasárnap a városi stadionban.

B. Virág Rita

Vasárnap az Érdet fogadják a veszprémiek

Forrás: Pesthy Márton/Napló

A labdarúgó NB III-ban már a 19. fordulót rendezik meg a hétvégén, s ez lesz az idei naptári évben az utolsó hazai fellépése a VLS Veszprémnek. A bakonyiak a múlt héten Székesfehérváron a Mol-Fehérvár II-t 1-0-ra verték és gyűjtötték be a három pontot. A sikernek köszönhetően Pető Tamás tanítványai továbbra is szívósan tapadnak a két éllovasra, a ­Mosonmagyaróvárra és a BVSC-re, hátrányuk mindössze három pont. 
 

– A Mol-Fehérvár II egy igazán erős ellenfél volt, büszkeséggel tölt el, hogy megszereztük a három pontot, pedig több komoly, profi múlttal rendelkező játékos is pályára lépett vendéglátónknál. Az első 12 percben négy ajtó-ablak ziccert kihagytunk, már akkor eldönthettük volna a pontok sorsát. Így egy kicsit nehezebb volt – összegzett Pető Tamás. 
 

Vasárnap 13 órakor az Érdet fogadják a ­veszprémiek. A Pest megyei gárdáról a szakvezető azt mondta, évek óta az NB III-as mezőny egyik meghatározó tagja, kiszámíthatatlan rivális, nehéz ellene focizni. 
 

– Hazai pályán azonban szeretnénk győzelemmel búcsúzni közönségünktől. A helyezés alapján mi vagyunk az esélyesek és érvényesítenénk a papírformát. Szerencsére Gulyás eltiltása lejárt, Krebsz viszont nem szerepelhet, neki most gyűlt össze az öt sárga lapja. Dobsa, Koroczó és Rédling maródi, rájuk nem számíthatok – tudtuk meg. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában