Vasárnap indul a foci

2021.12.29. 14:12

Huszonnégy csapat vesz részt a pontvadászatban

Az új év második napján rajtol megyénk egyik legrégebbi és legnépesebb teremlabdarúgó-bajnoksága. A huszonnégy tagú mezőny – a hagyományoknak megfelelően – selejtezővel kezd.

Horváth Gábor

Forrás: Pixabay

Január másodikán, vasárnap rendezik meg az első fordulót a balatonfüredi 5+1-es teremlabdarúgó-bajnokságban, amelyre huszonnégy csapat adta le nevezését.
A Balatonfüredi Kispályás Labdarúgó Szövetség által szervezett esemény minden évben selejtezővel kezdődik, ennek során erősorrendbe állítva hat csoportba sorolják a résztvevőket.
A körmérkőzéseket követően a csoportelsők és a két legjobb második az első osztályba kerül, a többi második és a négy legjobb csoport harmadik másodosztályú lesz, a többiek pedig a harmadosztályt alkotják majd.
A selejtező játéknapjai: január 2., január 8., január 9.
A csapatok a selejtezőt követően hétvégenként lépnek pályára az osztályokban is, a sorozat február végéig tart.
A 2022-es balatonfüredi terembajnokságra benevezett együttesek: Nívó, Cosmos, REFI, ABA Wood, Eldorado, Zibunda, Aromax, Cselzi FC, Genezis Trans, Bádogos, Autógenerál FC Junior, Red Scorpions Pécsely, NBU-ÉPÍTŐ Tihany, Hentellér, Tótvázsony, Lénárt Auto-MisztiQum, Kertdoki Alsóörs, V. M. I., Pocca Pince, Lazy IC, Kispályások, Balatonszepezd ÖSC, Kispadosok, PD Truck&Schmidt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!