Gólesővel rajtolt el a terembajnokság

2022.01.03. 15:00

A selejtező első fordulóját rendezték meg Füreden

Elrajtolt a város téli teremlabdarúgó-bajnoksága, amely ezúttal huszonnégy csapatot vonultat fel. Vasárnap a selejtező első fordulóját bonyolították le.

Horváth Gábor

A fehér mezes Cosmos magabiztos sikert aratott a nyitányon

Fotó: Penovác Károly/Napló

A hagyományoknak megfelelően selejtezővel kezdtek a résztvevők a balatonfüredi teremlabdarúgó-bajnokságban, amelynek idén is a Balaton Szabadidő Központ ad otthont.

A mezőny huszonnégy csapatát – erősorrendbe állítva – hat darab négyes csoportba sorolták, a körmérkőzések után kialakult helyezések döntenek arról, ki melyik osztályban szerepel idén.
A hat első helyezett és a két legjobb második az első osztályban folytathatja a küzdelmet, a többi második és a négy legjobb harmadik másodosztályú lesz, a többi csapat pedig a harmadik vonal mezőnyét alkotja majd.

A három fordulós selejtező január 2-án, vasárnap kezdődött, a folytatás január 8-án és 9-én lesz.
A nyitányon az első párban pályára lépő Nívó szerepelt a legeredményesebben, a csapat 12-szer talált a Cselzi FC hálójába. Minden mérkőzés hozott gólt és egyetlen döntetlen sem született a selejtező első körében.

Eredmények, selejtező, első forduló: Nívó–Cselzi FC 12-0, Pocca Pince–Autógenerál FC Junior 5-3, ABA Wood–Lazy IC 6-1, Bádogos–Kispadosok 1-0, Zibunda–Aromax 2-4, NBU-ÉPÍTŐ Tihany–Balatonszepezd ÖSC 7-2, Cosmos–Red Scorpions Pécsely 4-0, V. M. I.–Genezis Trans 5-2, PD Truck&Scmidt–Kispályások 4-1, Eldorado–Hentellér 3-1, REFI–Tótvázsony 7-1, Kertdoki Alsóörs–Lénárt Auto-MisztiQum 4-0.

A csoportok állása

A csoport: 1. REFI 3 pont, 2.  NBU-ÉPÍTŐ Tihany 3, 3. Balatonszepezd 0, 4. Tótvázsony 0.
B csoport: 1. ABA Wood 3, 2. Aromax 3, 3. Zibunda 0, 4. Lazy IC 0.
C csoport: 1. Nívó 3, 2. Eldorádó, 3. Hentellér 0, 4. Cselzi 0. D csoport: 1. Cosmos 3, 2. Bádogos 3, 3. Kispadosok 0, 4. Red Scorpions 0.
E csoport: 1.  PD Truck&Scmidt 3, 2. Pocca Pince 3, 3. Autógenerál FC Junior 0, 4. Kispályások 0.
F csoport: 1.  Kertdoki Alsóörs 3, 2. V. M. I. 3, 3. Genezis Trans 0, 4.  Lénárt Auto-MisztiQum 0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!