NB III

2022.01.16. 16:08

Döntetlennel kezdte a felkészülést a Perutz FC

A téli alapozás második hetének lezárásaként lejátszotta első felkészülési mérkőzését a labdarúgó NB III februári folytatására készülő Perutz FC. A pápaiak Sopronban Mogyorósi Bálint duplájával 2-2-es döntetlent játszottak.

Napló-információ

Forrás: pixabay.com

Eredmény: SC Sopron - Perutz FC 2-2 (1-1). Perutz FC: Szigeti – Molnár, Nagy, Zsirai, Szalai, Iványi, Szilágyi, Kalász, Katona, Márton, Mogyorósi. Csereként pályára lépett: Dénes, Németh, Rúzsás.

G.: Krizsonits, Magas ill. Mogyorósi 2

A koronavírus-járvány továbbra is sújtja a pápaiakat, így az Ágfalvi úti Sporttelepen rendezett mérkőzésre szűk kerettel érkeztek Weitner Ádámék. A meccsre nevezett 14 játékos között több próbázó is volt, Katona, Márton, Rúzsás és Németh játékát figyelte a szakmai stáb.

Egy vendég hibát kihasználva hamar, már a harmadik percben megszerezte a vezetést a Sopron, Krizsonits talált be. Az egyenlítő találatra a 43. percig kellett várni, ekkor egy labdaszerzés után Kalász adott balról középre, ahol Mogyorósi érkezett jó ütemben és a kapuba passzolt. A 70. percben már a vendégeknél volt az előny, egy mintaszerű támadás végén Iványi lövését még védte a soproni kapus, ám a kipattanó a hosszún érkező Mogyorósi elé került, aki az üres kapuba helyezett. A 2-2-es végeredmény a 75. percben alakult ki, egy szép összjátékot követően Magas volt eredményes.

Weitner Ádám: - A terhelés volt a lényeg, örülök, hogy két kemény hét után ilyen iramban tudtuk végigjátszani a 90 percet. Voltak hibák, az látszik, hogy a munka elején járunk - ráadásul kevesen is vagyunk, 12-en edzettünk ebben a két hétben – de a hozzáállással, a mentalitással, az elvégzett munkával elégedett vagyok. Bízom benne, hogy a hiányzóink mielőbb csatlakoznak és együtt tudjuk folytatni a munkát.

A pápaiak január 23-án 13 órai kezdéssel az Ajka vendégei lesznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!