Foci

2022.01.18. 11:24

Két körön vannak túl a füredi teremlabdarúgó-bajnokságban

Az első osztályban a Kertdoki Alsóörs vezet, a második vonalban a Cosmos, a harmadikban a Cselzi FC áll az első helyen a sorozatban, amelynek a Balaton Szabadidő Központ ad otthont.

Horváth Gábor

A csíkos mezes Nívó megnyerte az első két találkozóját a másodosztályban Fotó: Balogh Ákos/Napló

Legutóbb – a selejtező szakaszt követően - az első és a második fordulót bonyolították le a 24 együttest felvonultató megmérettetésen.

 

Az éllovasok mellett az Eldorado és a Nívó (mindkettő másodosztály), valamint a Lazy IC (harmadosztály) száz százalékos két meccset követően.

 

Eredmények: Nívó-Zibunda 5-2, Autógenerál FC Junior-Cselzi FC 1-5, Red Scorpions Pécsely-Kispályások 4-1, Tótvázsony-Genezis Trans 6-3, Bádogos-Hentellér 4-1, Cosmos-Pocca Pince 9-1, Eldorado-Balatonszepezd ÖSC 4-2, Lazy IC-V. M. I. 5-4, PD Truck&Schmidt-Kertdoki Alsóörs 0-4, ABA Wood-Lénárt Auto-Misztiqum 0-3, Aromax-REFI 2-2, Pocca Pince-Nívó 1-3, Cselzi FC-Red Scorpions Pécsely 4-2, Kispályások-Lazy IC 2-6, Genezis Trans-Autógenerál FC Junior 4-3, Balatonszepezd ÖSC-Cosmos 0-3, Hentellér-PD Trucks&Schmidt 2-1, REFI – NBU-Építő Tihany 3-7, Lénárt Auto-Misztiqum-Eldorado 0-3, V. M. I.-Tótvázsony 6-1, Zibunda-ABA Wood 0-4, Kertdoki Alsóörs-Aromax 1-0.

 

A sorozat a következő hétvégén folytatódik, szombaton és vasárnap ismét két forduló vár a csapatokra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!