Diákolimpia

2022.01.14. 21:20

Országos döntő futsalosoknak

Két Veszprém megyei csapat részvételével rendezik meg hétvégén a futsal diákolimpia országos döntőjét a bakonyi megyeszékhelyen.

Horváth Gábor

Az V-VI. korcsoportos országos esemény megnyitóját pénteken este tartották a Március 15. úti sportcsarnokban, amely a hétvégi program egyik helyszíne is lesz egyben. A megmérettetés másik otthona a DEVM Sportcsarnok lesz.


A V-VI. korcsoportos futsal diákolimpia országos döntőjében 12 csapat lép pályára, a résztvevők selejtezőkön vívták ki a szereplés jogát. Örömteli, hogy ez két Veszprém megyei együttesnek is sikerült: az ajkai Bánki Donát Intézményegység, illetve a veszprémi Noszlopy Gáspár Gimnázium és Kollégium alakulata is érintett a viadalon. Ami a versenyprogramot illeti, a csapatokat először négy csoportba sorolják, a csoportok első helyezettjei egyenes ágon a középdöntőbe jutnak, a csoportok második és harmadik helyezettjei megmérkőznek (keresztbe játszanak) a középdöntőbe kerülésért.


Szombaton mindkét helyszínen 9 és 17 óra között pattog majd a labda. Vasárnap 8.30-kor indul a program, ami a DEVM csarnokban 11 óráig tart, a végjáték a Március 15. úti létesítményben lesz. Eredményhirdetés 14.15-kor. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában