Pótolt találkozón

2022.02.07. 09:15

Fordítani tudott az Almádi

Izgalmas mérkőzést játszott egymással a Balatonalmádi SE és a TIAC VSE a labdarúgó megye I-ben pótolt találkozón.

Horváth Gábor

Burcsik Martin (kék mezben) a 91. percben szerzett győztes gólt

Forrás: Penovác Károly/Napló

Az összecsapást még a kilencedik fordulóban halasztották el, és ez lett a 2022-es év első megye I-es bajnokija.

Balatonalmádi SE–TIAC VSE 2-1 (0-1)

Balatonalmádi. Jv.: Nagy J. Balatonalmádi SE: Borda – Horváth B., Sánta, Stiger (Varga P.), Hoffer L., Husvéth, Burcsik, Hartman (Kappel), Hoffer D., Kovács K., Szücs. Edző: Kozma Csaba.

TIAC VSE: Schmidhoffer – Bardon, Szabó L., Mékli (Cséri), Horváth B. (Szabó D.), Mészáros (Szabó Á.), Kiss J. (Vers), Dobján A., Kocsor, Orbán, Csik (Hegedűs). Edző: Dobján Krisztián.

Gólszerzők: Burcsik, Varga P., ill. Kiss J.

Az első félidőben kiegyenlített mezőnyjáték után a TIAC szerzett vezetést. A hazaiak a második félidőben átvették a játék irányítását, sorra dolgozták ki a helyzeteket, de a 77. percig kellett várni az egyenlítő találatra. A BSE a hátralévő időben óriási akarattal küzdött a győzelemért, amit a 91. percben lőtt góllal sikerült megszerezni.

Jó iramú mérkőzésen megérdemelt hazai siker.

Mindkét csapatot dicséret illeti a küzdeni akarásért.

Tudósított: Jandrasics Gábor.

A Balatonalmádi SE február 13-án a Magyarpolány ellen pótol elhalasztott meccset, a tapolcaiak szintén pályára lépnek aznap, a Csetényt fogadják. Az ugyancsak elmaradt Tihanyi FC-TIAC VSE bajnokit március 30-án rendezik meg. A tavaszi félév február 19-én rajtol a megye I-ben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!