Hétközi forduló

2022.08.30. 15:47

A kiesőzónából szabadulna a Füred

Újabb hétközi fordulót játszanak a labdarúgó NB III Nyugati csoportjában is: a 6. fordulóban a Bicskei TC (13.) vendége lesz a Balatonfüredi FC (18.). A találkozón szerdán 18 órakor indul útjára a labda.

Juhász-Léhi István

Forrás: Pixabay

Borgulya István, a fürediek edzője a Naplónak elmondta, szoros, jó mérkőzésre számít, mert mindig izgalmas 90 perceket játszanak a vendéglátókkal. Ez szerinte ezúttal is így lesz, ám pontot, pontokat szeretnének szerezni.
- Azt a játékot szeretném látni, ami az elmúlt három találkozón jellemzett bennünket. Ha ezt tudjuk folytatni, úgy érzem, nem maradhat el a siker - fogalmazott a szakvezető, aki arra a kérdésre, hogy mi dönthet a találkozón, úgy felelt: - Egy adott szituáció, egy jó forma vagy megmozdulás lehet döntő amellett, amit fegyelmezetten megcsinálnak a csapatok. Ilyenkor jön képbe egy szép támadás, a jó csapatjáték, azaz sok minden dönthet egy-egy mérkőzésen, de alapvetően, amit az elmúlt találkozókon a pályára vittünk, abból kell kiindulni. Célunk a minél előbbi felzárkózás, az, hogy eltávolodjunk a kiesési zóna közeléből.
Borgulya István nem számolhat a kezdőcsapatban és a padon sem Barthával, Róthtal és Horváthtal, míg Erdélyi betegség után nem százszázalékos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!