Labdarúgó NB III

2022.10.21. 11:15

Győzni szeretne a füredi csapat

A labdarúgó NB III. nyugati csoportjában immár a 14. forduló következik: a Balatonfüredi FC szombaton 13 órától a Csornai SE-t látja vendégül.

Juhász-Léhi István

Előző két bajnokiján veretlen maradt a BFC

Fotó: Pesthy Márton/Napló

A jelen pillanatban 15 ponttal, a 15. helyen álló fürediek egy hét alatt már a harmadik találkozójukat játsszák, hiszen a budaörsi bajnoki (1-1) után hétköznap az élvonalbeli Paksot (0-3) látták vendégül a Magyar Kupa küzdelmeiben, ahonnan búcsúztak. 

– A kupameccsel, a hozzáállással nagyon elégedett voltam – jelentette ki Borgulya István, a fürediek edzője. – Amit kértem, mely szerint higgyen magában a csapat, bátran játsszanak és élvezzék a futballt, visszaköszönt. A félidőben megdicsértem a srácokat, majd utána is jól ment. Azonban a 78. percben sajnos kaptunk egy elkerülhető gólt, aztán picit megrogytunk.

Hétvégén az edző szerint újabb fontos meccs következik, mint fogalmazott, ezért is volt némileg nehéz összeállítani a hét programját, hiszen nemcsak az NB I-es csapat elleni MK volt porondon, hanem az a tény is, hogy kulcsemberek maradtak ki az összecsapásból – legalábbis egy részéből. – Szívem szerint mindenki végigjátszotta volna a találkozót, ám már gondolni kellett a szombati, Csorna elleni nagyon fontos meccsre is – fogalmazott. – Fontos, hiszen a célunk az, hogy itthon tartsuk a pontokat. 

A Csorna ellen mindenki Borgulya István rendelkezésére állhat, annak ellenére, hogy az elmúlt időszakban sérülések és betegségek miatt voltak hiányzók. Ennek most vége, úgy tűnik, teljes keretből meríthet az edző.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!