Kézilabda

2022.10.20. 15:09

Meglepetést okoznának vendégként a veszprémiek

Nem feltartott kézzel lép pályára az Európa Liga csoportkörbe jutott Fejér-B.Á.L. Veszprém az NB I hatodik fordulójában, október 21-én (péntek, 18 óra) a jó játékerőt képviselő Ferencvárosi TC otthonában.

Király Ferenc

Fotó: PESTHY MARTON

Konkoly Csaba edző csapata minden idők egyik legváratlanabb klubsikerét aratva bejutott a nemzetközi kupasorozat újabb körébe, de abból a csodatételből a hazai élvonalban nem lehet „megélni”.
A nagy kihívások előtt álló kézilabdázóknak az NB I-ben eddig egy győzelmük van – az újonc ceglédiek ellen –, igaz, kis szerencsével több pont is állhatna a nevük mögött.
A 11. helyen álló mieink ezúttal a kilencedik zöld-fehérekhez látogatnak, akik két diadal mellett a tatabányaiaktól és a szegediektől kikaptak.
A szakvezetőjük Pásztor István, a Fotex KCV hajdani szélsője, akinek együttesét Lékai Máté, Borbély Ádám, Balogh Zsolt és Nagy Bence erősíti.
– Olyan minőségi játékkal szeretnénk náluk előrukkolni, mint az EL-ben, ragaszkodnánk az ott mutatott színvonalhoz, kevés technikai hibához, taktikai fegyelmezettséghez és sebességhez – mondta Konkoly Csaba szakvezető.
- Továbbra is vannak sérültjeink, mi több, az arcüreggyulladással bajlódó Podoba-kapus is felkerült a maródiak listájára. A teljesítményünk hullámzó, de az elszántságunk állandó. Ezúttal is jó mérkőzést vívnánk, a ránk váró nagy menetelés előtt jót tenne a lelkünknek, ha pontot rabolhatnánk az esélyesebb fővárosiaktól - tette hozzá a veszprémiek edzője.
A bajnoki találkozó ma 18 órakor kezdődik Budapesten, az Elek Gyula Arénában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!