Jöhet a rangadó!

2022.11.19. 15:46

Négy gólt szerzett a Veszprém, kettőt az új igazolás készített elő

Magabiztosan gyűjtötte be a pontokat a Practical VLS Veszprém a labdarúgó NB III 18. fordulójában. A bakonyiaknál két gólpasszt adott a héten igazolt korábbi NB I-es futballista.

Horváth Gábor

A veszprémiek folytatták sikersorozatukat Fotó: Nagy Lajos

 

 

Komárom-Veszprém

0-4 (0-2)

Komárom. V.: Juhász. Komárom VSE: Bánfalvi – Nagy T., Tóth Gy., Köles, Szecsődi (Vincze, 74.), Gelencsér (Nagy L., 56.), Torma (Pulai, 56.), Schiller, Sandal, Katona, Nagy Z. Edző: Nagy Gábor.

Practical VLS Veszprém: Bonnyai – Dobsa, Gulyás, Molnár B. (Baldauf, 46.), Major, Végh (Kovács D., 53.), Gálfi (Balázs, 77.), Somogyi, Iszlai (Lőrincz, 81.), Dömötör (Ulbert, 53.), Zachán. Edző: Pető Tamás.

A tabella második helyén álló veszprémiek esélyesként utaztak a Komárom otthonába, ugyanakkor nem számíthattak könnyű meccsre, mert a hazaiak augusztus vége óta veretlenek voltak saját pályájukon.

Sikerült gyorsan vezetést szerezniük a vendégeknek. A 6. percben Iszlai indított pontosan, Molnár Balázshoz került a labda, aki 20 méterről kapufát lőtt. Végh készítette le a kipattanót Major Norbertnek, aki öt méterről a hosszúba helyezett, 0-1.

A 19. percben kontrázott a VLS, Gálfi rávezette a labdát a védőjére, majd megjátszotta a keresztbe futó Végh Tibort, a korábban a Komárom színeiben szereplő támadó pedig átemelt a kifutó kapus fölött, 0-2.

A hazaiak nehezen ocsúdtak fel a bekapott két gól után, a második félidő elején tudtak valamelyest veszélyeztetni. Ekkor Bonnyai kétszer is szépen védett.

A 77. percben Gálfi helyére beállt Balázs Zsolt, akit a héten igazoltak a bakonyiak. A 34 éves futballista korábban szerepelt az NB I-ben, volt a Zalaegerszeg, a Kecskemét, a Paks, a Budapest Honvéd és a Kaposvár játékosa is.

A 82. percben aztán végleg eldőlt a meccs. A bal oldalról Baldauf adott be, hosszú oldalon érkező Balázs az ötösről visszakanalazta a labdát, Major középről kapásból lőtt a léc alá, 0-3.

A 84. percben Balázs és Major bolondította meg a hazai védelmet, dupla kényszerítőjük után Balázs vezette kapura a játékszert, Lőrincz Attilához passzolt, aki az üres kapuba gurított, sakk-matt, 0-4.

A negyedik találat jól jellemezte a mérkőzést, amelyet a gyorsan előnybe kerülő bakonyiak végig domináltak és teljesen megérdemelten nyertek meg.

A következő fordulóban összecsap egymással az éllovas Tatabánya és a második Veszprém az előbbi otthonában. A felek között egy pont a különbség. 


 

 

 

Címkék#foci#VLS

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!