Nagy csatában maradtak alul

2023.01.19. 09:32

Csoknyai Istvánék hibátlanok maradtak a Liga Kupában

Egygólos vereséget szenvedett a kézilabda Liga Kupában a Fejér-B.Á.L. Veszprém, amely az A csoport éllovasának otthonában maradt alul.

Horváth Gábor

A veszprémiek egyetlen találattal maradtak alul

Fotó: Penovác Károly/Napló

A harmadik meccsét játszotta a Fejér-B.Á.L. Veszprém a Liga Kupa A csoportjában, Konkoly Csaba együttese egy-egy sikerrel és vereséggel kezdte a sorozatot, amelyben csak magyar játékosok szerepelhetnek.

A bakonyiak ahhoz a Budakalászhoz látogattak, amely ellen tavaly novemberben nyitották a Liga Kupa aktuális szezonját és kaptak ki öt góllal hazai környezetben.

Ezúttal szorosabb volt a mérkőzés. Jól kezdett a Veszprém, amely az első félidő nagy részében vezetett, három találat volt a legnagyobb előnye.

A második játékrészben fej fej mellett haladtak a csapatok. A hajrában megint csak a vendégek játszottak (minimális) előnyben, de 24-25-ös állás után már csak a házigazda talált a kapuba.

A Fejér-B.Á.L. pénteken folytatja Liga Kupa-szereplését, 18 órai kezdettel a Budai Farkasok csapatát fogadja a Március 15. úti sportcsarnokban.

Eredmény: Budakalász – Fejér-B.Á.L. Veszprém 26-25 (13-14). Budakalász, 100 néző. V.: Asztalos, Szalay. Budakalász: Váczi, Bíró (kapusok), Kovács D. 3, Tyiskov 2, Tóth Sz. 1, Koncz 3, Tóth R., Vrhovina 2, Kiss B. 2, Varjú 5 (4), Papp 3, Sinkovits 5, Barényi, Maracskó, Dávid. Edző: Csoknyai István.

Fejér-B.Á.L. Veszprém: Balogh, Miklós (kapusok), Tóth P. 2, Csizmadia, Szmetán P. 4, Hári 6 (2), Éles B. 1, Fercsik, Stranigg 1, Szucsik 3, Molnár B., Szrnka 1, Bugyáki 4, Vetési 2, Szatmári B. 1, Szatmári S. Edző: Konkoly Csaba.

Kiállítások: 12, ill. 12 perc.

Hétméteresek: 4/4, ill. 2/2.

Az A csoport állása: 1. Budakalász (6 meccs után) 12 pont, 2. Budai Farkasok (4) 4, 3. Fejér-B.Á.L. Veszprém (3) 2, 4. Szigetszentmiklós (5) 0.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!