NB III.

2023.01.18. 15:32

Fehérváron nyert a VLS Veszprém

Edzőmeccset nyert Székesfehérváron a veszprémiek NB III-as labdarúgócsapata szerdán.

Horváth Gábor

A veszprémiek legközelebb a Füreddel játszanak Fotó: Gyarmati László

Második felkészülési találkozóját játszotta a Practical VLS Veszprém ezen a télen. Pető Tamás tanítványai az előző hétvégén 1-0-ra kikaptak az NB II-es FC Ajka vendégeként, most viszont sikert arattak. Az ellenfél a szintén harmadosztályú MOL Fehérvár II. volt. Az első félidőben nem született gól, a szünet után a vendégek kétszer betaláltak. A következő edzőmeccset Veszprémben, a Jutasi úti műfüves pályán játssza a VLS, amely az NB III-as Balatonfüredi FC-t fogadja. A találkozó szombaton 11 órakor kezdődik.

Eredmény: MOL Fehérvár II.-Practical VLS Veszprém 0-2 (0-0). Székesfehérvár. Fehérvár II.: Antal – Gyenti, Urbán, Sabanov, Berakali, Molnár, Ambach, Szajkó, Balogh, Bumba, Babos. Csere: Hajdu, Bedics, Gajdóczi, Húsvét, Nádudvari, Kecskés, Horváth, Gulyás, Futsek, Berecz, Szombati.

Veszprém: Bonnyai – Krebsz, Balogh, Dobsa, Horváth H., Zachán, Gulyás, Gálfi, Molnár B., Major, Balázs. Csere: Héninger, Márcsik, Takács, Dömötör, Varga, Bakos, Petres, Kovács S.

Gólszerző: Takács, Petres. 

 

Címkék#foci#VLS

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!