Véget ért a selejtező

2023.01.17. 11:22

Mostantól három osztályban küzdenek egymással a csapatok

Befejeződött Balatonfüred téli teremlabdarúgó-bajnokságának selejtezője. A három forduló alatt a részt vevő csapatok csoportokba osztva döntöttek arról, hogy ki melyik osztályba kerül.

Horváth Gábor

Az Aba Wood (piros mezben) hibátlanul lett csoportgyőztes, ezzel pedig első osztályú

Fotó: Pesthy Márton/Napló

A harmadik fordulóval véget ért a selejtező a balatonfüredi téli teremlabdarúgó-bajnokságban, ezzel pedig kialakult a három osztály mezőnye. A csoportgyőztesek mellett a két legjobb második lett első osztályú, a többi második és a négy legjobb harmadik került a második vonalba, a maradék két harmadik és az összes negyedik pedig a harmadikba. A selejtezőt két csapat zárta hibátlanul, a Nívó és az Aba Wood mind a három meccsét megnyerte, s ezzel természetesen csoportelső lett.

A harmadik forduló eredményei: Cselzi FC-Helyzet FC 7-7, Autógenerál FC Junior-Sólyi SE 2-1, Lénárt Autó-Misztiqum – Kutyaütők 1-2, Kispadosok-Eldorado 3-3, REFI-Zibunda 3-5, NBU-Építők Tihany-Nívó 1-3, Black Horses-Anda Festékáruház 1-1, Bádogos-Litéri SE 1-1, Kertdoki Alsóörs-Hentellér 6-1, Aromax-ABA Wood 1-2, Balatonszepezd ÖFC-Barbi Presszó 6-2, Tihanyi ifi-VAS-ASS 3-4. A selejtező végeredménye, A csoport: 1. Bádogos 7 pont, 2. VAS-ASS 6, 3. Litéri SE 4, 4. Tihanyi ifi 0.

B csoport: 1. Zibunda 6, 2. REFI 6, 3. Cselzi FC 4, 4. Helyzet FC 1.

C csoport: 1. Kutyaütők 7, 2. Lénárt Autó-Misztiqum 6, 3. Kertdoki Alsóörs 4, 4. Hentellér 0.

D csoport: 1. Nívó 9, 2. NBU-Építők Tihany 6, 3. Black Horses 1, 4. Anda Festékáruház 1.

E csoport: 1. Eldorado 7, 2. Kispadosok 7, 3. Autógenerál FC Junior 3, 4. Sóly 0.

F csoport: 1. Aba Wood 9, 2. Aromax 6, 3. Balatonszepezd 3, 4. Barbi Presszó 0.

Az osztályok, I. osztály: Aba Wood, Kutyaütők, Kispadosok, Nívó, Aromax, Bádogos, Eldorado, Zibunda.

II. osztály: Kertdoki Alsóörs, Lénárt Autó-Misztiqum, Balatonszepezd, NBU-Építők Tihany, VAS-ASS, Litér, Cselzi FC, REFI.

III. osztály: Autógenerál FC Junior, Black Horses, Barbi Presszó, Anda Festékáruház, Tihany ifi, Helyzet FC, Sóly, Hentellér.

A bajnokság január 21-én kezdődik, szombaton és vasárnap majdnem egész nap pattog majd a labda a Balaton Szabadidő Központban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!