Kőkemény küzdelem

2023.03.30. 15:42

A Ferencvárost legyőzve bajnok a veszprémi női hokicsapat

Kőkemény küzdelmet követően, remek hangulatban ünnepelhetett bajnoki aranyérmet a veszprémi Rampage Womens Hockey csapata.

Horváth Gábor

Forrás: Rampage Womens Hockey

A jégkorongozók a női U25B magyar bajnokságban arattak diadalt. Az együttes a Ferencvárossal vívta az egyik fél második sikeréig tartó finálét. Az első mérkőzésen idegenben 5-2-re nyertek a veszprémi lányok, majd az FTC vissza tudott vágni a bakonyi megyeszékhelyen, ahol hosszabbításban győzött 3-2-re. Jöhetett a mindent eldöntő harmadik találkozó, amelynek a veszprémi jégcsarnok adott otthont. A Rampage Womens Hockey hatalmas küzdelemben 7-4-es diadalt aratott, és ezzel elhódította a bajnoki címet. A finálé fantasztikus hangulatban zajlott, sokan szurkoltak a hazaiaknak, akiknek a soraiban a veszprémiek mellett székesfehérvári, győri és ajkai játékosok is szerepeltek. A csapatot Pataki Nándor és Pukli Máté irányította. Az aranyérmeket és a kupát Sipos Levente, a Magyar Jégkorong Szövetség főtitkára adta át a hölgyeknek.

Forrás: Rampage Womens Hockey

A Rampage Womens Hockey hosszú és fárasztó szezonon van túl, amelynek során ezzel együtt mindössze egyetlen vereséget szenvedett, a döntő második felvonásán. Így minden dicséretet megérdemelnek a lányok. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!