NB III-as rangadó

2023.03.17. 10:30

Megtörné a Puskás Akadémia menetelését a Veszprém

Újabb nehéz meccs vár a veszprémi futballistákra, a második VLS a negyedik helyezettet fogadja az NB III nyugati csoportjának 26. fordulójában, vasárnap.

Horváth Gábor

Fotó: Nagy Lajos

 

Négy siker után a múlt héten döntetlent játszott a Practical VLS Veszprém, amely a III. Ker. TVE otthonában ikszelt. A rangadó 1-1-es döntetlent hozott: a hazaiak a 25. percben egy kontra után kerültek előnybe, a bakonyiak a sérülésből visszatérő Somogyi Richárd révén a 83. percben egyenlítettek.

Mivel a veszprémiek legfőbb riválisa, a Tatabánya nyerni tudott a múlt héten, visszavette a vezetést a tabellán, így a VLS jelenleg második, két pont hátránnyal.

A következő ellenfél, a Puskás Akadémia FC II. a negyedik helyen áll, ráadásul remek formában van, a mezőny jelenlegi legjobb sorozatát produkálva hat bajnokin győzött zsinórban. A felcsútiak előző két találkozójukon még gólt sem kaptak, a múlt héten a harmadik pozíciót elfoglaló Nagykanizsát verték meg 2-0-ra.

Nagyon nehéz feladat vár tehát a Veszprémre, amely vasárnap 14 órai kezdettel Ajkán fogadja riválisát. 

 

Címkék#foci#VLS

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!