Labdarúgó NB III

2023.04.07. 15:00

A Rákóczi ellen húsvétol a Balatonfüred

A labdarúgó NB III nyugati csoportjának 30. fordulójában vasárnap 16 órától Balatonfüredi FC–Kaposvári Rákóczi FC találkozóra kerül sor.

Juhász-Léhi István

A házigazdák legutóbb 1-1-es döntetlent játszottak az ETO Akadémia otthonában, míg a Kaposvár a Komárom legyőzése, illetve az éllovas Tatabánya elleni pontszerzést követően a tabella 11. helyén álló Balatonfüredi FC otthonába is pontokért utazik, mint az kiderült. Ugyanis Kocsis Barnabás, a vendégek védekező középpályása nyilatkozott a klub hivatalos honlapjának, ahol elmondta, bízik a jó folytatásban, egyértelműen a három pontért jönnek Balatonfüredre. Ugyanakkor szervezettnek és koncentráltnak kell lenniük csapatvédekezésben, valamint javítaniuk kell a helyzetkihasználáson. 

Mint ismeretes, ősszel sikerült megszerezniük a három pontot a Balatonfüred ellen. Akkor hátrányból felállva tudtak győzelmet aratni hazai pályán. Azonban nem ebből az eredményből indulnak ki. Szerinte a Füred stabilan védekezik és jó a pontszerzési aránya.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!