Foci

2023.04.11. 15:07

A Zete II vendége lesz szerdán a Balatonfüred

A labdarúgó NB III Nyugati-csoportjában ismét hétközi fordulót rendeznek: szerdán 16 órától a Zalaegerszeg II vendége lesz a Balatonfüred együttese.

Juhász-Léhi István

Forrás: illusztráció

A vendéglátók legutóbb március 19-én tudtak nyerni, amikor is Mórról vitték el a pontokat, ám azóta három vereség és egy döntetlen áll a nevük mellett. Az előző fordulóban a listavezető Tatabánya otthonában véreztek el. A vendég füredieknek viszont annak ellenére sem lehet okuk a panaszra, hogy a hónap végén egy "hármast" kaptak a Bányásztól. Borgulya István tanítványai február vége óta masszívan gyűjtik a pontokat, és öt győzelem mellett két döntetlen és a fentebb említett vereséget tudják felmutatni, amivel egészen a tabella 8. helyéig kapaszkodtak fel. A jelenleg 45 pontos Füred és a 15. pozícióban álló 30 pontos ZTE II között az dönthet szerdán leginkább, hogy a két csapat közül melyik bírja jobban a vasárnap-szerda-vasárnap rítmust és az, hogy melyik edző tud válogatni "minőségibb" cserékből. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!