Sportnapot tartottak

2023.04.28. 10:12

Iváncsik Gergő volt a díszvendég

Sportnapot tartottak a veszprémi Séf iskolában, a Magyar Diáksport Szövetség és az intézmény közös rendezvénye színvonalas programokkal mozgatta meg a tanulókat. A díszvendég Iváncsik Gergő volt.

Horváth Gábor

Forrás: Séf iskola

A Veszprémi Szakképzési Centrum Séf Vendéglátás-Turizmus Technikum és Szakképző Iskola közös sportnapot tartott a Magyar Diáksport Szövetséggel, amely révén nemcsak élményeket sikerült átadni a fiataloknak, mivel az intézmény 400 ezer forintnyi pályázati támogatást nyert sporteszközökre.

Az esemény díszvendége Iváncsik Gergő korábbi válogatott kézilabdázó volt, az egykori veszprémi szélső klasszis élménybeszámolót és motivációs előadást tartott.

Forrás: Séf iskola

Az iskola diákjai többféle foglalkozáson vehettek részt: többek között belekóstolhattak a taekwondo, az asztalitenisz, a szkander, a streetball, a petanque, a futsal, a tollaslabda és a teqball világába is.

Iváncsik Gergő mellett előadást tartott a Séf olimpikon munkatársa, Kovács Ida Zsanett korábbi atléta, valamint Máté Bea fotós és utazó.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!