Labdarúgó NB III.

2023.04.17. 14:00

Keddi bajnokit játszik a Veszprém Ajkán

Ezúttal kedden lép pályára a Practical VLS Veszprém, amelynek ellenfele az Érdi VSE lesz az ajkai stadionban.

HOrváth Gábor

Mivel ebben a szezonban Ajkán játssza hazai bajnoki mérkőzéseit a Veszprém, természetesen igazodnia kell a házigazda NB II-es csapatához. Az FC Ajka vasárnap otthon szerepelt, a vármegyeszékhely NB III-as együttese így keddre halasztotta saját találkozóját.

A hosszú ideje veretlen VLS továbbra is harcban áll a bajnoki címért, a második helyről várja a meccset. Az Érdi VSE legutóbb kikapott, előtte viszont öt meccsen nem talált legyőzőre, a hatodik pozíciót foglalja el a csapat.

A 32. játéknapon, vasárnap a listavezető Tatabánya és a harmadik Nagykanizsa is nyerni tudott. Ha a Veszprém is begyűjti a pontokat, négy egység lesz a lemaradása előbbi mögött és négy pont az előnye utóbbi előtt.

A Veszprém–Érd bajnoki kedden 17 órakor kezdődik.

A forduló eredményei: Gyirmót II.–Nagykanizsa 0-3, MOL Fehérvár FC II.–Puskás Akadémia II. 2-0, Komárom–III. Ker. TVE 1-1, Tatabánya–Csorna 1-0, Balatonfüredi FC–Budaörs 0-2, Kaposvár–ZTE II. 0-0, Mór–Zsámbék 1-2, Kelen SC–Bicske 0-0, Teskánd–ETO Akadémia 1-1. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!