AZ ETO Akadémiát fogadják

2023.04.08. 07:00

Nem a megszokott időpontban játszanak a veszprémiek

Nem a megszokott időpontban lép pályára hétvégén a Practical VLS Veszprém a labdarúgó NB III-ban.

Horváth Gábor

Fotó: Nagy Lajos/Napló

Az érintett klubok megegyezése szerint előrébb hozták a Veszprém-ETO Akadémia bajnoki találkozót, amely vasárnap délelőtt 11 órakor kezdődik előbbi ideiglenes otthonában, az ajkai stadionban.

A veszprémiek a múlt héten döntetlent játszottak egyik legnagyobb riválisuk, a nagykanizsaiak vendégeként, ez volt sorozatban a harmadik idegenbeli döntetlenje a Pető Tamás vezette gárdának. Mind a három meccs 1-1-re végződött. Hazai pályán (azaz Ajkán) viszont rendre nyerni szokott a VLS Veszprém, amely a tabella második helyéről esélyesként várja a 12. pozíciót elfoglaló ETO Akadémia elleni találkozót.

A győriek előző három bajnokijukon csak egy pontot szereztek, legutóbb ikszeltek a Balatonfüreddel, előtte kikaptak Nagykanizsán és otthon az éllovas Tatabányától.

Mivel a legfőbb riválisok legyőzték az ETO-t, a Veszprémnek is meg kellene ezt tennie, emellett nagyon jól jönne egy magabiztos siker a mostanában a helyzetkihasználással hadilábon álló társaságnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!