Kettő az egyben

2023.05.19. 15:01

Családi nap és bajnoki meccs Balatonfüreden

A labdarúgó NB III Nyugati csoportjának 38., záró fordulójában a 3. helyen álló FC Nagykanizsát látja vendégül a Balatonfüredi FC. A labda vasárnap 17 órakor indul az útjára.

Juhász-Léhi István

Borgulya István, a füredi futballcsapat vezetőedzője a VEOL érdeklődésére elmondta, jó és izgalmas 90 percet vár a záró meccsen. Mint fogalmazott, az idényt szeretnék minél szebben befejezni, hiszen mégiscsak a tabella bronzérmesével mérik össze az erejüket.

- Számunkra van némi tétje, mert ha minden jól alakul, akkor a csoport legjobb tíz csapata között végezhetünk - fogalmazott.

Információnk szerint a következő, a 2023/24-es szezonban is Borgulya István ül a füredi kispadon. Úgy tudjuk, hogy a csapat gerincét meg szeretnék tartani, és természetesen új igazolásokban, erősítésekben is gondolkodik a klub. Kérdésünkre, ha a vármegyének jövőre lenne NB II-es csapata, milyen hatással lenne a futballéletre, az edző elmondta: szakmailag egyértelműen jót tenne egy magasabb osztályban játszó csapat a régióban. 

A találkozót családi nappal köti össze a füredi klub, ahol a BFC-ben sportoló lányok, fiúk bemutatkozása is fókuszban lesz. A program 14 órakor kezdődik, és a bajnoki mérkőzés végéig tart, tudtuk meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!