Labdarúgás NB III

2023.05.06. 07:00

Újra nyernének a fürediek

A Balatonfüredi FC hazai pályán fogadja az öt mérkőzés óta nyeretlen, 16. helyen álló Kelen SC-t, a labdarúgó NB III 36. játéknapján.

Balogh Dávid

Papírforma szerint a fürediek az esélyesebbek Fotó: MW

A Balaton-partiak a tabella 13. helyéről vághatnak neki a vasárnapi mérkőzésnek 50 egységgel. Egy esetleges győzelem esetén nagy lépést tehetnek előre a fürediek, ugyanis egyben van a mezőny, a 9. hely is csak három pontnyira van. Borgulya István együttese az utolsó öt bajnoki mérkőzésén összesen 5 pontot gyűjtött be, egyszer nyertek, kétszer ikszeltek, és ugyanennyiszer szenvedtek vereséget. A fővárosiak az utóbbi időszakban gyengén szerepeltek. Az elmúlt öt találkozójukon még gólt sem szereztek. A két fél legutóbb novemberben csapott össze egymással, akkor a fürediek a 71. percben szerzett Szabó Bence találattal hozhatták el a három pontot a Kelen SC Sporttelepéről.

A vasárnapi mérkőzéssel együtt már csak három fordulót rendeznek ebben az idényben, így fontos pontokért lépnek pályára Borgulya István tanítványai. A Balatonfüredi FC-Kelen SC labdarúgó bajnoki mérkőzés vasárnap 17 órakor kezdődik a BFC Sporttelepén. A találkozó játékvezetője Kovács Tamás lesz, az asszisztensi feladatokat pedig Volentics Erik és Dobos Dominik látja majd el. 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!