Megvalósította az álmait

2023.06.24. 11:30

Testépítő világbajnok lett a sümegi hölgy

Idén a Szlovákiában lévő Zólyom adott otthont a Wabba világbajnokságnak, ahol egy sümegi hölgy lett a világbajnok. Fejes Szilvia a saját közösségi oldalán jelentette be, hogy megnyerte a versenyt.

Szijártó János

A Wabbát, vagyis az Amatőr Testépítő Világszövetséget a testépítő legenda és nagy bajnok Serge Nubret hozta létre 1975-ben, a Pretoriában megrendezett Mr. Olympia verseny után, amelyet Arnold Schwarzenegger nyert meg. Ettől kezdve a Wabba népszerűsége gyorsan nőtt, és a világ egyik legnagyobb testépítő szövetségévé vált. Számos nemzetközi bajnok kezdte pályafutását itt, s ma minden kontinensen ismerik a modern testépítés világában. Ezúttal egy sümegi hölgy öregbítette városa hírnevét szép eredményével. 

Fejes Szilvia korábban már Európa-bajnoki címet is szerzett, amit ezúttal túlszárnyalt. 

- Nem találom a szavakat, magam is alig hiszem el, mit élhettem át. Hosszú utat tettem meg idáig az elmúlt egy évben, hiszen mindennap ezzel az álommal keltem és feküdtem le, mindennél jobban akartam a győzelmet, és tettem is érte nap mint nap. Kétszeres Wabba-világbajnok lettem, amelyről még álmodni sem mertem – írta közösségi oldalán az álmait immár megvalósító sümegi sportoló.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!