Veol podcast

2023.07.13. 15:26

Kis Marcell ”Mars”: A tökéletességre való törekvés, maga a tökéletesség

Kis Marcell, ahogy a legtöbben ismerik Mars, tíz éve vágott bele a testépítésbe. Már a kezdetektől fogva jellemző volt rá a profi mentalitás, amit az évek által gyűjtött sikerek meg is erősítettek. Egy évtized alatt saját brandet alkotott és létrehozott egy edző applikációt is. A közösségi médiában tízezrek figyelik a lépéseit, amit hasznos dolgokra fordít, többek között az állatvédelemre.

Balogh Dávid

Fotó: Nagy Lajos/Napló

A kezdeti sikerek után nem szállt el, és továbbra is a fejlődést kereste. Legnagyobb eredményének a spanyolországi Alicantéban elért Mr. Olympia Amateur 5. helyét tartja. Kis Marcell belekóstolt a tartalomkészítés világába is, ami eléggé kinőtte magát, ugyanis ezreket motivál a legnagyobb videómegosztó portálon. Egy kis időre háttérbe helyezte a versenyzői karrierjét, és inkább edzői szerepkörben volt aktívabb. Tervei szerint azonban idén ősszel újra színpadra lép, hogy harcba szálljon az IFBB profi kártyáért.

A Veol Sportpodcast legfrissebb adásának a vendége, ezúttal Kis Marcell testépítő, edző volt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!