Sipos Adrián

2023.09.29. 08:22

Fotókon és videókon a volt veszprémi klasszis már-már történelmi Bundesliga-meccse

Sipos Adrián csapata tovább menetel a Bundesligában. a legutóbbi győzelemhez a válogatott védőspecialista is hozzájárult két találattal.

Veol.hu

Sipos Adrián, még a Telekom Veszprém színeiben

Forrás: Magyar Nemzet

Fotó: Kurucz Árpád

A volt veszprémi beálló, Sipos Adrián csapata, az MT Melsungen hat forduló után is százszázalékos teljesítménnyel vezeti a tabellát a német férfi kézilabda-bajnokságban. Mint arról beszámoltunk, a védőspecialista 2021-ben érkezett a Telekom Veszprémhez, és 2023 nyarán már nem hosszabbított szerződést. Ekkor csatlakozott a német klubhoz, amely vasárnap 28-25-re nyert a TBV Lemgo Lippe otthonában. 

A csapat a honlapján arról ír, hogy ilyen jól még sosem kezdték a szezont a Bundesliga történetében (hat meccsből hat győzelem), ráadásul megszakították a Lemgo hazai pályás veretlenségi sorozatát: a házigazdák az elmúlt 9 meccsen nem kaptak ki otthon, de aztán jött a Melsungen. Kiemelték azt is, hogy Sipos egyik gólja (két lövésből kétszer talált be az ellenfél kapujába) ügyes labdaszerzésből született. Péntek este már hazai pályán bizonyíthatnak német piros-fehérek: a TSV Hannover-Burgdorfot fogadják. 
 


  
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!