Hétközi forduló

2023.09.28. 11:42

Igazságos döntetlen a vármegyei rangadón

A harmadik fordulóból elhalasztott mérkőzését pótolta a vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokságban a Perutz FC. A pápaiak a hétközi fordulóban a Balatonfüredi USC-vel egy fordulatos mérkőzésen 1-1-es döntetlent játszottak.

Haraszti Gábor

Izgalmas és fordulatos bajnokit játszottak a pápai és balatonfüredi fiatalok

Fotó: Haraszti Gábor/Napló

Perutz FC - Balatonfüredi USC 1-1 (0-0) 

Gsz.: Kun-Szabó ill. Sárközi.

Perutz FC: Présing – Nagy B., Nagy K., Szalai, Rozman, Cseke, Nagy D., Cser (Császár 85.), Erdősi (Gajdosi 89.), Horváth (Varga 58.), Hauser B. (Kun-Szabó 46.). Edző: Kun-Szabó Attila. Balatonfüredi USC: Filipánics – Szente, Hideghéti (Poráczki 46.), Nagy Á. (Dallos 76.), Török (Knausz 84.), Babos (Hutchinson 94.), Koltai (Sárközi 76.), Radács, Takács, Király, Szücs. Csapatmenedzser: Benedek István.

Mindkét csapat előtt adódott egy-két kisebb gólszerzési lehetőség az első félidőben, de betalálni nem sikerült. A második játékrész is hasonlóan alakult, aztán a 70.perctől felpörögtek az események: Varga jobbról érkező beadását Kun-Szabó szép mozdulattal fejelte a hosszúba, ezzel előnybe kerültek a pápaiak. A 81.percben egy szabadrúgás után a tizenhatoson belül Kun-Szabó rántotta le Szentét, Keszthelyi játékvezető pedig tizenegyest ítélt. Babos büntetőjét azonban a jobbra vetődő Présing hárította. A 87. percben a vendégeknél csereként pályára lépő, mindössze 17 esztendős Sárközi kapott remek labdát, és a védő szorításában a kapu bal sarkába helyezett, kialakítva az 1-1-es végeredményt. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!