Bajnoki sikerre hajtanak

2023.09.29. 08:27

Mindkét rivális kilenc ponttal áll

A Balatonfüredi FC otthon, a Veszprém idegenben szerepel a labdarúgó NB III északnyugati csoportjában. A kilencedik forduló következik.

Horváth Gábor

A kék mezes Balatonfüredi FC otthon, a Veszprém idegenben játszik

Fotó: Haraszti Gábor/archív

Az előző körben a veszprémiek elgázolták a Gyirmót II. csapatát, Pető Tamás legénysége 7-1-re győzött pályaválasztóként, s ezzel átvette a vezetést a tabellán. A Practical VSC Veszprém jobb gólkülönbséggel előzi meg a szintén 19 pontos Tatabányát, a mesterlövészek listáját pedig a bakonyiak támadója, Bartusz Dániel vezeti. Az éllovas vasárnap 15 órai kezdettel Bicskén szerepel, ellenfele jelenleg kilenc ponttal 11. a tabellán. A Bicskei TC két sikerrel kezdte a bajnokságot, de azóta egyszer sem nyert, előző hat bajnokiján csupán három pontot gyűjtött.

A Balatonfüredi FC a nyolcadik játéknapon 2-2-es döntetlent ért el a Caola SC Sopron vendégeként, ez volt a Balaton-partiak első szerzett pontja idegenben ebben a szezonban. A hetedik, 11 pontos BFC a 12. pozíciót elfoglaló Komáromot (9 pont) fogadja vasárnap (15.00). A Komárom a múlt héten négy nyeretlen meccs után újra győzni tudott, a Budaörsöt verte meg. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!