Veol podcast

2023.10.11. 10:40

A partjelző lehúzott nadrágja, Jahja Omar szerepe a Telekom Veszprémben

A veol.hu/Napló sportújságírói ismét számba vették vármegyénk legfontosabb aktuális eseményeit, sport történéseit. Kibeszéltük a Telekom Veszprém Bajnokok Ligája és bajnoki szereplését, valamint a nagy port kavart partjelző-inzultálós ügyet is.

Horváth Gábor

A mikrofonnál Balogh Dávid és Horváth Gábor újságírók

Fotó: Fülöp Ildikó/Napló

A következő témák voltak terítéken a Helyzet podcast második adásában: 

- Hazai meccsel folytatja szereplését a Bajnokok Ligájában a Telekom Veszprém, amely szerdán a Porto csapatát fogadja. Mi biztos bakonyi sikert tippeltünk, szerintünk Remiliék bajnokikon is felfuttatott támadópotenciálja elsöpri a portugálok ellenállását. De mi a helyzet Jahja Omarral, lesz-e neki ebben szerepe?


- A Fejér-B.Á.L. Veszprém és a Balatonfüredi KSE tisztes vereség után áll a kézilabda NB I-ben, hétvégén viszont pontokat szerezne mindkét csapat. A Komló és a Fradi érkezik vármegyénkbe.

 

- Edzőváltás után: Schindler Szabolcs vereséggel mutatkozott be az FC Ajka kispadján. Az NB II-es labdarúgócsapatnak nagyon mélyről kellene visszatornásznia magát, most szünet lesz, aztán egy iszonyatosan nehéz meccs vár rá.

 

- Derbi vár a Veszprémre a labdarúgó NB III-ban. A bakonyiak két meccse nyeretlenek, most az egyik legnagyobb rivális, a Tatabánya otthonába utaznak. A döntetlenhalmozó Balatonfüredi FC hazai meccset játszik.

 

- Öt másodpercen múlt a magyar siker a svédek elleni futsal válogatott mérkőzésen a Március 15. úti sportcsarnokban hétfőn. Persze nem az eredmény volt a lényeg, hanem az, hogy jó ellenféllel szemben gyakorolhattunk, fiatalokat bevetve, nem mellesleg három veszprémi is szerepet kapott.

 

- Nem mindennapi eset történt a Pápateszér-Nemesgörzsöny vármegye III-as labdarúgó mérkőzésen, amelyen az egyik „szurkoló” egy óvatlan pillanatban a játékvezető asszisztenshez futott és lehúzta a nadrágját. Erről videó is készült, ami bejárta az internetet. Hogy láttuk mi, mit reagált a komment szekció, mik lettek/lesznek a következmények?


A mikrofonnál Balogh Dávid és Horváth Gábor újságírók.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!