Döntetlen Füreden

2023.10.01. 19:37

Megosztoztak a pontokon a felek

Fontos két pontot veszített a Balatonfüredi FC a labdarúgó NB III északnyugati csoportjában vasárnap, a kilencedik fordulóban. Hiába szereztek vezetést a hazaiak, nem tudták előnyüket megtartani a Komárommal szemben.

Horváth Gábor

Az előző fordulóhoz hasonlóan ezúttal is döntetlent ért el a Balatonfüredi FC

Fotó: Fülöp Ildikó/Napló

Balatonfüredi FC–Komárom VSE 1-1 (1-0)

Balatonfüred, 200 néző. V.: Horváth Máté. Balatonfüredi FC: Erdélyi - Farkas, Szalai, Török (Imre, 80.), Major (Nagy R., 88.), Nagy B. (Gosztonyi, 65.), Lasz, Pécseli, Bartha, Tóth G., Horváth Á. (Hetesi, 65.). Edző: Borgulya István.

Komárom VSE: Bánfalvi - Szabó B., Tóth G., Köles, Irmes (Oláh, 65.), Szecsődi, Szénási, Tímári, Nagy Z., Kalmár, Nagy Zs. 

Az első félórában csak kóstolgatta egymást a két csapat, igazi helyzet kialakítása nélkül. Alacsony színvonal és küzdelem jellemezte ekkor a játékot.

A 37. percben aztán megtört a jég, vezetést szereztek a hazaiak. Major baloldali, jól csapódó szögletét a berobbanó Lasz Szabolcs fejelte a vendégek kapujába, 1-0.

A gól után mintha megnyugodott volna a hazai gárda, amely ugyan próbált tovább javítani az eredményen, azonban tette ezt minden siker nélkül.

A második félidőben, az 54. percben a sokadik komáromi nagy bedobás után a hazai védők egymásra vártak, és a szemfüles Szénási fejjel egalizált, 1-1.

A mérkőzés további részében a Balatonfüredi FC próbálta döntésre vinni az ütközetet, de erőtlen támadásai elhaltak a komáromi védelmen. Maradt a döntetlen.

A BFC az előző fordulóban Sopronban hagyott két pontot, most pedig hazai pályán tette ezt meg. Lehet, hogy később, a bajnokság végén ez nagyon fog hiányozni az együttesnek. A vendégek céljukat elérték, pontot raboltak Füreden.

Tudósított: Fülöp Zoltán.

A Balaton-partiak legközelebb (október 8., 11.00) a Szombathelyi MÁV Haladás VSE vendégei lesznek az NB III északnyugati csoportjában.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!