Futsal NB I: hazai pályán

2023.10.19. 12:46

Tatai megsérült, de nélküle is nyerni kell

Hazai pályán folytatja szereplését az 1. Futsal Club Veszprém, amely pénteken a Magyar Futsal Akadémia csapatát fogadja az NB I-ben.

Horváth Gábor

A veszprémiek hazai pályán visszatérnének a győztes útra

Fotó: Fülöp Ildikó/archív

A veszprémiek az előző fordulóban, hétfőn elveszítették szezonbeli veretlenségüket, a Debrecenben maradtak alul. A DEAC vezető góljára ugyan gyorsan válaszoltak a bakonyiak, de többször nem tudtak betalálni, míg a házigazda összesen négy találatig jutott. Az 1. FCV így jelenleg második a tabellán, a Haladás előzte vissza Fehér Zsolt alakulatát. A debreceni mérkőzés első félidejében Tatai József sérülést szenvedett, az egyesület tájékoztatása szerint egy kisebb combproblémáról van szó, ami néhány nap kihagyást igényel. Nem tudni, hogy Tatai pénteken pályára lép-e, de a Veszprém mindenképpen abszolút esélyes a vendég Magyar Futsal Akadémiával szemben.

A fővárosiak az utolsó előttiek a tabellán, hét vereséggel kezdték az idényt, legutóbb viszont megszakadt a rossz sorozatuk, a Nyírbátor ellen nyerni tudtak.

A Veszprém-Nyírbátor bajnoki pénteken 18.30-kor kezdődik.

A kilencedik forduló további programja, péntek, 18.00: Nyíregyháza-Újpest, 18.30: Kecskemét-Berettyóújfalu, Haladás-Nyírbátor, 19.00: PTE-PEAC – DEAC, 19.35: Aramis SE-Maglód.

A bajnokság állása: 1. Haladás 21 pont, 2. Veszprém 19, 3. Berettyóújfalu 16, 4. Nyíregyháza 14, 5. Nyírbátor 13, 6. Kecskemét 13, 7. Újpest 11, 8. DEAC 10, 9. Aramis SE 8, 10. Maglód 7, 11. Magyar FA 3, 12. PTE-PEAC 1. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!