Közönségtalálkozó

2023.10.09. 15:09

Várpalotára jön a vb-bronzérmes kalapácsvető

Közönségtalálkozóra érkezik október 11-én, szerdán Várpalotára Halász Bence vb-bronzérmes kalapácsvető, valamint Németh Balázs, a budapesti atlétikai világbajnokságot szervező Budapest 2023 Nonprofit Zrt. vezérigazgatója.

Szabó Péter Dániel

Forrás: pexels.com

Az idei esztendő legnagyobb magyarországi sporteseménye vitán felül az atlétikai világbajnokság volt, amelynek hazai részről a legnagyobb sztárja a végül bronzéremig jutó szombathelyi kalapácsvető, Halász Bence volt, aki augusztus 20-án a telt házas Nemzeti Atlétikai Központban végzett az előkelő harmadik helyen a kanadai Ethan Katzberg és a lengyel Wojciech Nowicki mögött. 

A 26 éves magyar kalapácsvető most Várpalotán is beszámol élményeiről egy közönségtalálkozó keretében, hiszen október 11-én, szerdán 14 órára a Várpalotai Olimpiai Baráti Kör meghívására az Inotai Tagiskola tornatermébe érkezik. A rendezvény érdekessége, hogy Bencével tart a Készenléti Lakótelepi iskolába Németh Balázs, a hazai világbajnokságot szervező Budapest 2023 NZrt. vezérigazgatója, aki a világ egyik legnagyobb sporteseményének kulisszatitkairól is mesél majd az érdeklődőknek. A szervezők közölték, az esemény mindenki számára nyitott, így akinek ideje engedi, és érdeklődik az atlétika iránt, annak mindenképp érdemes ellátogatnia szerdán az Inotai Tagiskolába. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!