„Hat pontos” bajnoki

2023.11.15. 09:13

Idegenbeli rangadó előtt a veszprémi futsalosok

A második és a harmadik helyezett csap össze egymással csütörtökön Berettyóújfaluban a futsal NB I-ben.

Horváth Gábor

A veszprémiek augusztusban nagy meccsen győzték le a Berettyóújfalut Fotó: Fülöp Ildikó

Fontos bajnoki előtt áll az 1. Futsal Club Veszprém, amely remek szezont futva jelenleg a második helyen áll az élvonalban. Fehér Zsolt együttese eddig csupán egy vereséget szenvedett, nyolc siker és két döntetlen áll még a neve mellett. Az 1. FCV egyedül a címvédő Haladás előzi meg a tabellán, amelynek harmadik helyét az MVFC Berettyóújfalu foglalja el. Az alföldiek lemaradása három pont a veszprémiek mögött, de a Berettyó eddig egy meccsel többet játszott.

A bakonyiak az előző három körben nem találtak legyőzőre, két siker és egy döntetlen a mérlegük, riválisuk legutóbb nyert, előtte viszont kikapott, némi meglepetésre a mezőny alsó részéhez tartozó Aramis csapatával szemben maradt alul.

Ami még érdekesség, hogy a Berettyóújfalu ebben az idényben csak egyszer kapott ki hazai pályán, a Haladás vitte el a pontokat, a DEAC pedig döntetlent tudott elérni.

A Veszprém és a Berettyóújfalu előbbi otthonában találkozott egymással legutóbb, a második fordulóban, augusztus 18-án a bakonyiak 2-1-re győztek, méghozzá hátrányból felállva, utolsó percben szerzett góllal.

A csütörtöki találkozó 18.30-kor kezdődik a Pálfi István Rendezvénycsarnokban. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!