Kid Rock and Roll SE

2023.11.28. 09:00

Két magyar bajnoki aranyat hoztak a veszprémi lányok

A hétvégén Gyálon, a magyar bajnokságon vettek részt a Kid Rock and Roll SE táncosai: a Ladies contact style kategóriában a Baby Dolls nagyformáció aranyérmet szerzett, és az első helyért járó kupát is átvehette. Ők végeztek az országos ranglista 1. helyén, így az ezért járó kupát is ők érdemelték ki.

Juhász-Léhi István

A Kid Rock and Roll SE két aranyérmes csapata Fotók: Kid Rock and Roll SE

– Büszkeség, öröm és boldogság! Fantasztikusak vagytok, hogy a nehézségek és a sérülés ellenére is megcsináltátok! A kemény munka előbb-utóbb mindig meghozza az eredményt  – méltatta a sportolókat Bondor Virág, a klub vezetője.

Ugyanakkor a Rock It!, 4 Muskétás–Kid SE junior páros formáció is magyar bajnoki aranyérmet szerzett szerzett, és a dobogó legfelső fokára állhatott, mellyel ők is elhozták az országos ranglista 1. helyéért járó kupát. Negyedik helyen végzett a versenyen, alig lecsúszva a dobogóról a Prodigy Project ladies contact style kisformáció. A tánc és az akrobatikák is nagyon jól sikerültek, így szintén a  4. helynek örülhetett a Radnai Kristóf–Nagy Noémi juveniles páros, akik nagyot táncoltak a döntőben.

További eredmények a hétvégén: 8.: Szupercsajok (children nagyformáció), 9.: Hári Olivér–Hebó Vivien (children páros), 11.: Sárkányrock (children kisformáció), 11.: Heroes (ladies dance kisformáció), 13.: Dumagépek (children kisformáció), 15.: Kalóz-Rock (children kisformáció).

Felkészítők: Espár Lilla, Kalmár Dóra, Kővári Kitti, Bondor Virág és Bánhidi Dániel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!