Veol podcast

2023.11.22. 10:44

Marco Rossi alias Bud Spencer, a magyar válogatottat „másoló” futsalcsapat

A Helyzet Podcast eheti adásában foglalkozunk a Telekom Veszprémmel, a magyar labdarúgó-válogatottal, a veszprémi futsalcsapattal és NB III-as focival.

Horváth Gábor

Balogh Dávid (balra) és Horváth Gábor újságírók a stúdióban

Fotó: Fülöp Ildikó/Napló

A Helyzet Podcast aktuális adásának témái a következők dióhéjban:


- Robog előre a Telekom Veszprém, amely ezen a héten a Celje elleni hazai Bajnokok Ligája találkozón folytathatja győzelmi sorozatát. Minden a helyén a bakonyiaknál? Talán egyvalami nem, beszélünk arról, hogy mi az ami veszélyeztetheti Momir Ilics alakulatának nagyívű céljait.

 

- A magyar labdarúgó-válogatott veretlenül, csoportelsőként jutott ki a jövő évi Európa-bajnokságra. A veszprémi hátvéd alapember és harmadik kontinenstornájára készülhet. Szoboszlai Dominik a vezér, Marco Rossi pedig a nagynevű, közkedvelt olasz színészhez hasonlóan végérvényesen beköltözött a magyar szívekbe.

 

- Második helyen áll az NB III-ban a veszprémi labdarúgócsapat, amely legutóbb értékes sikert aratott. A Balatonfüredi FC elképesztő, 11 gólos meccsen maradt alul. Fair volt az ellenfél?

 

- A Bulgáriában a 97. percben egyenlítő magyar labdarúgó-válogatottat „másolta” kicsit a veszprémi futsalcsapat, amely az utolsó másodpercben lőtt góllal nyert derbit hétfőn.

A mikrofonnál Balogh Dávid és Horváth Gábor újságírók.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!