Labdarúgás

2023.11.03. 12:28

Nagy feladat előtt áll a BFC

A Balatonfüredi FC a sokáig a tabella élén álló III. Kerületi TVE együttesét fogadja vasárnap délután a labdarúgó NB III 14. fordulójában.

Balogh Dávid

Reális cél lehet a pontok begyűjtése

Fotó: Archív fotó: Nagy Lajos

A fürediek az előző játéknapon 2-1-re kaptak ki a Budaörstől, de azt megelőzően hat meccses veretlenségi szériát produkáltak. A piros-fehérek jelenleg a tabella 6. helyén állnak 19 ponttal. A fővárosi ellenfél a 12. fordulóban még vezette a bajnokságot, majd két vereséget begyűjtve a dobogó legalsó fokára csúsztak vissza. A III. Kerületet a Budaörs, és a Veszprém győzte le.

A múlt évben rendre nagyokat csatázott egymással a két együttes. Az őszi szezonban Budapesten 3-1-ről felállva mentett pontot a BFC, ott 3-3 lett a végeredmény, majd tavasszal pedig Balatonfüreden 1-1-et játszottak Borgulya Istvánék.

A Balaton-parti csapat idén nagyon stabil formáját mutatja, így nem lesz könnyű dolga a feljutásra pályázó fővárosiaknak. A találkozó vasárnap 13 órakor kezdődik a Balatonfüredi FC Sporttelepen. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!