A tizenötödik forduló jön

2023.11.11. 10:00

Pápán játszik a Veszprém, idegenben a Balatonfüred

A négy meccse nyeretlen Caola SC Sopront fogadja a Practical VSC Veszprém a labdarúgó NB III északnyugati csoportjának 15. fordulójában.

Horváth Gábor

A piros mezes Veszprém a Perutz Stadionban játszik, a fürediek Felcsúton szerepelnek vasárnap

Fotó: Haraszti Gábor/Napló

A bakonyiak vezetik a tabellát, három siker áll mögöttük, méghozzá kapott gól nélkül, emellett a Magyar Kupában is kivívták a továbbjutást. Kiváló formában van tehát Pető Tamás legénysége, amely most is esélyesként pályázik a pontokra. A Sopron elleni bajnoki vasárnap 13 órakor kezdődik a pápai Perutz Stadionban.

A mezőny másik Veszprém vármegyei tagja, a Balatonfüredi FC vasárnap 11 órakor lép pályára Felcsúton, a Pancho Arénában. A BFC hetedik a tabellán, ellenfele, a Puskás Akadémia II. pedig tizenharmadik. A fürediek a múlt héten nem játszottak, a III. Ker. TVE elleni hazai találkozójukat elhalasztották a pálya alkalmatlansága miatt. Azt a meccset november 22-én, szerdán 13 órai kezdettel pótolják majd.

A tizenötödik forduló továbbo programja a labdarúgó NB III északnyugati csoportjában, vasárnap, 11.00: Gyirmót II.-Budaörs, 13.00: Csorna-Komárom, Tatabánya-Szombathelyi MÁV Haladás VSE, Dorog-ETO Akadémia, Bicske-ZTE II., III. Ker. TVE-Kelen SC.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!