Visszatekintő

2023.12.31. 17:11

Sport: erről írtunk 2023 márciuséban

Év végi összefoglaló sorozatunkban havi bontásban vesszük számba a legérdekesebb sporttémákat. Ez történt 2023 márciusában.

Horváth Gábor

A Szegednek nem volt esélye a Veszprém ellen a Bajnokok Ligájában

Fotó: Pesthy Márton/ Archív

Edzőt váltott a Fejér-B.Á.L. Veszprém, amely a bennmaradásért folytatott küzdelmet a férfi kézilabda NB I-ben. Konkoly Csabát felmentették a munkavégzés alól, a helyét az Éles József-Danyi Gábor páros vette át a kispadon.

Történelmi meccset játszott egymással a Telekom Veszprém és az OTP Bank-Pick Szeged. A két nagyágyú korábban nem találozott a Bajnokok Ligájában, ezúttal a nyolcaddöntőben vívtak rangadót. A párharc első mérkőzése Szegeden volt, ami az eredményt illeti, így fogalmaztunk tudósításunk elején: Saját csarnokában „semmisítette meg” legnagyobb honi riválisát a Telekom Veszprém. Természetesen ezek után magabiztosan jutottak tovább a bakonyiak a BL következő körébe.

Bajnoki címet szerzett a a veszprémi Rampage Womens Hockey csapata, amely a Ferencvárossal vívott izgalmas csatát. A mindent eldöntő meccsnek a veszprémi jégcsarnok adott otthont.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!