Alakul a keret

2024.01.05. 11:26

A korábbi gólgyáros visszatér egykori sikereinek helyszínére

Nicola Pantovic után további két érkezőről számolt be a labdarúgó NB II-ben szereplő FC Ajka csapata. A korábbi közönségkedvenc Nagy Krisztián Kozármislenyből, a fiatal Fiáth Bence pedig Budafokról érkezik.

Balogh Dávid

Nagy Krisztián gólérzékeny játékos, amit korábban már bizonyított

Forrás: FC Ajka

Nagy Krisztián 2017 nyarán érkezett az akkor még NB III-ban szereplő csapatunkhoz, és az itt töltött négy éve alatt 108 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, ezeken a találkozókon 59 alkalommal volt eredményes. Krisztián oroszlánrészt vállalt abban, hogy három év szünetet követően ismételten a másodosztályba jutott csapatunk, hiszen 23 góllal, gólkirályként zárta a bajnokságot. Utolsó ajkai évében a Merkantil Bank Liga NB II góllövőlistáján Priskin Tamás mögött, 17 góllal a második helyen végzett – áll a klub közleményében. 

Arra a klub közleménye nem tér ki, hogy a felek hány évre írtak alá. 

A csapat harmadik téli igazolása a 2004-ben született Fiáth Bence. A középpályás kölcsönbe érkezik fél évre. 

Fiáth utánpótlás-játékosként Siófokon, Fehérváron, az MTK-ban és a Vasasban szerepelt, majd 16 évesen kikerült Olaszországba a Parma csapatához. Olaszországból tavaly nyáron érkezett haza a Budafokhoz, ahol az elmúlt fél évben kevesebb játéklehetőséghez jutott, ezért döntött a váltás mellett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!