Veol podcast

2024.01.04. 16:39

Botrányos videó a focimeccsen, 90 éves világbajnok, a Telekom Veszprém gyengébb évzárása

A Helyzet Podcast év végi összefoglalójában csokorba szedtük a 2023-as esztendő legfontosabb történéseit. Hónapról-hónapra vettük át azokat Veszprém vármegyei sporteseményeket, amelyek kiemelkednek a sorból, 2. rész.

A stúdióban: Balogh Dávid és Horváth Gábor

Fotó: Fülöp Ildikó/Napló

Nyár derekán dőlt el, hogy tájfutó világbajnokságnak ad majd otthont Veszprém. A vármegyeszékhely atlétái nyáron a legjobbak között bizonyíthattak, pályafutásuk legszebb eseményén vannak túl.

Zajlottak az események az FC Ajkánál, amely gyatrán szerepelt, edzőt váltott, s volt olyan meccs, amikor nem ült szakember a kispadon.

A foci vármegye III-ban októberben botrányos jelenetet vettek videóra, ami bejárta az internetet, ahogyan az is természetesen, hogy a Telekom Veszprém történelmi sikert ért el Barcelonában.

Dr. Keszthelyi Csaba erőemelő, fekve nyomó a 90. évét betöltve lett világbajnok és világrekorder.

A veszprémi futsalcsapat egy utolsó másodperces góllal verte meg egyik nagy riválisát és a csapat eredményesen zárta az esztendőt. Nem úgy a Telekom Veszprém, amely nem várt pofonba szaladt bele a Bajnokok Ligájában.

Ilyen volt a 2023-as év második hat hónapja, amelyre Balogh Dávid és Horváth Gábor sportújságírók tekintettek vissza.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!