Veol podcast

2024.05.01. 11:59

A Telekom esélyei a BL-ben, veszprémi futballsiker és Ricsi anyukája

Podcastunk új adásában természetesen a Telekom Veszprémé volt a főszerep.

Horváth Gábor

Kiszurkolták! A veszprémi drukkereknek, az aréna hangulatának nagy szerepe volt abban, hogy a bakonyiak fordítani tudtak az Aalborg ellen

Fotó: Fülöp Ildikó/Napló

Kitárgyaltuk az Aalborg elleni hazai meccset és a dániai esélyeket is. A veszprémi futballcsapatnak jár a kalaplengetés, a tatabányai szurkolóknak viszont nem. Az FC Ajka megint szerzett egy piros pontot, a futsalosok szezonja sajnos idén rövidebb, a Veszprém vármegyei futballt pedig Ricsi anyukája tette fel most a térképre.

Témáink:

- A Telekom Veszprém különleges körülmények között fordított az Aalborg ellen a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, a visszavágót ma rendezik Dániában.

- Imponáló magabiztossággal játszott a veszprémi futballcsapat a Tatabánya elleni rangadón, amely remek hangulatú volt, a vendégszurkolók támadásáig.

- Az FC Ajka újabb skalpot gyűjtött be a labdarúgó NB II-ben, elnapolva a bajnokavatást.

- A veszprémi futsalosok idei szezonja nem túl rózsás, de van még egy Magyar Kupa négyes döntő.

- A Veszprém vármegyei labdarúgás országos témát szolgáltatott, miután az egyik meccset az egyik játékos anyukája mondta le, sms-ben.

A mikrofonnál Balogh Dávid és Horváth Gábor. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!