Felkészülés

2024.02.15. 11:49

A veszprémi futballisták legyőzték a füredieket

Egy gólt hozott vármegyénk két NB III-as labdarúgócsapatának felkészülési találkozója.

Horváth Gábor
A piros mezes Veszprém szombaton Budapesten játszik, a Füred otthon lép pályára Fotó: Nagy Lajos
A piros mezes Veszprém szombaton Budapesten játszik, a Füred otthon lép pályára Fotó: Nagy Lajos

A labdarúgó NB III északnyugati csoportjában jelenleg második Veszprém a nyolcadik helyen telelő Balatonfüredi FC-t fogadta edzőmérkőzésen. A találkozón egy találat született, a hazaiak Tömösvári Bálint góljával nyertek.

A bakonyiaknál két próbajátékos szerepelt Hajdú Csanád és Gulyás Gergő személyében.

Eredmény: Practical VSC Veszprém-Balatonfüredi FC 1-0 (1-0). Veszprém: Kovács Martin – Krebsz, Kószás, Zachán, Horváth H., Kun, Volter, Baldauf, Tömösvári, Major, Molnár B. Csere: Hajdú, Schönig, Szűcs, Kovács Máté, Petres, Szabó K., Gulyás. Edző: Pető Tamás.

BFC (keret): Erdélyi, Sevinger, Laki, Burucz, Pécseli, Imre, Bartha, Szabó B., Török, Hetesi, Tóth G., Farkas, Horváth Á., Nagy R., Lasz, Major, Mayer J., Lórántfy, Mayer G., Nagy B., Vér, Gosztonyi, Nagy A., Kenderesi. Edző: Preisinger Sándor.

A veszprémiek szombaton a Ferencváros II. vendégei lesznek, az edzőmeccs délelőtt 10 órakor kezdődik a Népligetben. A Füred a Balatonalmádit fogadja aznap, a találkozó 13.30-kor rajtol a Forrás Sportparkban. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!