Futsal

2024.02.21. 13:35

Futsal: nagy győzelmet aratott a VESC női csapata

A bakonyi lányok hazai pályán fogadták a női NB II futsal bajnokság 9. fordulójában a Máltai SE együttesét. Szücs Noémi csapata az első percektől dominált, és végül hét gólt szerzett.

Balogh Dávid

VESC-Máltai SE 7-2 (6-1)

Fogl Adrienn is két góllal járult hozzá a veszprémi sikerhez
Fotó: Fülöp Ildikó/Napló

Veszprém. V.: Szabó, Nagy, Papp.

VESC: Mecséri – Draxler-Kalász, Jarjabka, Horváth, Fogl. Csere: Nagy, Tóta, Kolonics, Valter, Keppel, Fleck, Tömböl, Molnár, Csomai. Edző: Szücs Noémi.

Máltai SE: Králl – Kelemen, Mercz, Nyiri-Hopka, Papp-Kálmán. Csere: Terjék, Dudás-Kass, Wagner, Muladi. Edző: Szabó Dávid.

Fantasztikusan kezdte a találkozót a VESC, a második percben Jarjabka szerezte meg a vezetést a bakonyi együttesnek. A 3. minutumban Drexler-Kalász, a 4.-ben pedig Fogl növelte a különbséget háromra. A vendég oldalon azonnal érkezett a válasz Kelemen révén, de a bekapott gól nem vetette vissza Szücs Noémi együttesének teljesítményét. A 9. percben Horváth állította vissza a három gólos különbséget, majd Drexler-Kalász és Fogl is megszerezte a második találatát a mérkőzésen. A veszprémiek 6-1-es részeredménnyel vonulhattak pihenőre. A második félidőben is a hazaiak domináltak. A 26. percben Nyiri-Hopka ugyan még tudott kozmetikázni az eredményen, de egy perccel később Horváth tette fel a pontot az i-re (7-2).

A VESC jelenleg az NB II Nyugati csoportjának a második helyén áll 15 egységgel. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!