Még lehet nevezni

2024.02.01. 09:43

Idénynyitó pingpongversenyt rendeznek Herenden

Idei első pingpongversenyét rendezi a Herend Pingpong SE a Fasor utcai tornateremben február 4-én 9 órától, a termet 8 órakor nyitják.

Benkő Péter

Minden érdeklődőt várnak. A verseny célja asztalitenisz-versenylehetőség biztosítása. Az eseményre megyei első osztályban (M1 és M2 CSB-ben) versenyző játékosokat, illetve amatőr játékosokat várnak, a magasabb osztályban szereplő játékosok nem nevezhetnek. A verseny első három helyezettje díjazásban részesül, a mérkőzéseket négy asztalon játsszák, mindegyik három nyert szettig tart. Csak egyéni kategóriában rendezik a versenyt, négy-öt fős csoportkörök lesznek két-két továbbjutóval, és főtábla egyenes kieséssel. A nevezési határidő február 2., péntek 20 óra, az első 32 fő nevezését fogadják el, illetve egyesületenként legfeljebb hat fő nevezése lehetséges, amennyiben további versenyző lenne, ők várólistára kerülnek. Váltócipő használata a teremben kötelező.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!