Közel félezren ünnepeltek

2024.02.15. 11:30

Olimpiai bajnok vezette a tapolcai sportgálát

Kovács „Kokó” István olimpiai, világ- és Európa-bajnok ökölvívó, sportriporter volt a díszvendége az idei tapolcai sportgálának, amelyen díjazták az előző év legeredményesebb versenyzőit.

Horváth Gábor
Kovács István volt az esemény díszvendége Fotó: a szervezők
Kovács István volt az esemény díszvendége Fotó: a szervezők

Harmincegyedik alkalommal tartották meg a tapolcai sportolókat ünneplő eseményt, amelynek immáron 15 éve a Csermák József Rendezvényközpont a helyszíne. A szervezők idén is kitettek magukért, a helyszín gyönyörűen feldíszítve várta a közel félezer vendéget.

Kovács „Kokó” István nemcsak díszvendég volt, hanem szpíkerként is szerepelt az eseményen, amelyet Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter nyitott meg. A gálán számos díj talált gazdára, majd vacsorával folytatódott a program és egy remek hangulatú, hajnalig tartó bállal zártak a résztvevők.

Közel félezer vendég, rengeteg kiváló sportoló vett részt az idei tapolcai gálán Fotó: a szervezők
Közel félezer vendég, rengeteg kiváló sportoló vett részt az idei tapolcai gálán Fotó: a szervezők

A legjobb sportoló kitüntetést a küzdősportban (muay thai) jeleskedő Tóth Zsombor érdemelte ki. Az eseményen Tapolca Testnevelés és sport díjat kapott Hetsey Pál testnevelő, a TIAC VSE elnökségi tagja és az utánpótlás vezetőedzője.

További elismerések, kiváló sportoló, versenyző, iskolai és diáksport kategória: Orsós Tina, Verebélyi Zalán, Tarsoly Csanád, Domján Bendegúz, Hegyi Márk Csaba, Gergely Zalán, Ács Zétény, Hobok Balázs, Kovács Bence Zsolt, Horváth Bence, Korcz Roland, Lukács Barnabás Zoltán, Szita Ákos, Ágh Bendegúz, Balogh Márk, Hal Zalán Péter, Hobok Benedek, Németh András, Sipos Amanda, Konkoly Evelin, Szalma Sára, Kovács Fanni, Hegyi Kristóf, Piller Kristóf és Puskás Máté.

Élsport, utánpótlás kategória: Bárány Ábel, Konczek Lina Melodi, Angelina Alexandrova, Hegyi Márk Csaba, Sajcz Kálmán Miksa, Bujtor Fanni.

Élsport, felnőtt kategória: Németh Lajos István, Juhász Judit.

Élsport, szenior kategória: Nagy Béla.

Kiváló edző, iskolai és diáksport kategória: Keszler Dávid. Élsport, utánpótlás és felnőtt kategória: Csikós Tibor, Istvándi Lajos. 

Hoppá kategória: Harnóczi Attila Zsombor, Bognár Kasza Viktória, Tóth Tamara, az Illusion akrobatikus rock and roll kis formáció és Szennyai Dorián.

Különdíjakat is kiosztottak. Sakk: Buzás Bertalan, Tóth Barnabás, Lukács Levente. Vívás: Tarsoly Borbála. Kézilabda: Tóth Balázs. Labdarúgás: Gergely Levente, Molnár Nátán, Németh Máté. Kosárlabda: Keller Adrián, Gelencsér Bianka, Lajos Anna és a B33-as lánycsapat. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!